Hirdetés

Meghalt Robin Williams



|

Az Oscar-díjas színész valószínűleg öngyilkosságot követett el.

Hirdetés

Hétfőn este, 63 éves korában meghalt Robin Williams. A sztár halálát a Marin megyei seriff hivatalának közleménye szerint fulladás okozta, a jelek szerint önkezével vetett véget életének. Williams holttestére egy segélyhívást követően találtak rá kaliforniai otthonában. A haláleset körülményeit még vizsgálják. A Marin News éretsülései szerint a boncolást szerdán fogják elvégezni.

Hirdetés

A színész súlyos drog- és alkoholproblémáktól szenvedett, nemrég jelentkezett be egy rehabilitációs klinikára. „Az utóbbi időben súlyos depresszióval küzdött – írta a The Wrap-nek küldött közleményében kiadója, Mara Buxbaum. – Halála tragikus és váratlan veszteség.” A weboldal Williams feleségének, Susan Schneidernek a nyilatkozatát is közölte. „Ma reggel elvesztettem a férjemet és a legjobb barátomat, a világ pedig elvesztette egyik legnépszerűbb művészét és egyben legcsodálatosabb emberét” – írta Schneider.

Williams a hetvenes években stand-up komikusként kezdte a pályafutását. A világhírt az 1978-as Egy úr az űrből című televíziós sorozat hozta meg a számára. Az évek során rengeteg filmet forgatott, köztük az 1987-es Jó reggelt, Vietnamot, az 1989-es Holt költők társaságát, az 1991-es Hookot, az 1993-as Mrs. Doubtfire-t és az 1996-os Madárfészket, de a Disney 1992-es Aladdin című rajzfilmjében szereplő dzsinnek is ő kölcsönözte a gangját.

Az 1997-es Good Will Hunting pszichológusának megformálásáért a legjobb mellékszereplőnek járó Oscarral jutalmazták. Két Emmy-, négy Golden Globe- és öt Grammy-díjat kapott. Utolsó, Night at the Museum: Secret of the Tomb című filmjét, amelyben Theodore Roosevelt elnököt játssza, decemberben mutatják be a mozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.