Hirdetés

Nem kellett az Apple-nek Adele új CD-je



|

Adele mindenesetre 30 millió dollárt szeretne az Apple-től.

Hirdetés

Az Apple már sok éve megszabadult az optikai lemezektől, Adele viszont úgy tűnik, lemaradt. A hírek szerint megpróbálta rávenni az Apple-t, hogy CD-n értékesítse a közelgő 25 nevű albumát az Apple boltjaiban. 

Hirdetés

Mindez már csak az Apple Music megléte miatt is viccesnek hangzik, és természetesen az Apple visszautasította a lehetőséget. 

Az Adele képviseletében működő ügynökség ennek ellenére megpróbál 30 millió dollárt kicsikarni az almás cégből azért, hogy szponzorálja Adele következő fellépéseit. 

Ha az Apple ebbe belemegy, akkor a szokásos támogatás tízszeresét adná oda egy zenei körútra. 

Sokan azzal viccelődnek, hogy az Apple-nek ez amúgy is aprópénz, de cserébe a fellépések idejére rávehetnék Adelét, hogy változtassa a nevét iDele-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.