Hirdetés

Rákapcsol a saját tartalmakra a Netflix



|

Nagyüzemben gyártja jövőre a saját, exkluzív műsorokat a Netflix.

Hirdetés

Ted Sarandos, a Netflix tartalmakért felelős vezetője nemrég árulta el, hogy a Netflix 2016-ban nagyon komoly erőfeszítéseket tesz majd a saját, eredeti tartalmak és műsorok készítése érdekében. 

Hirdetés

Ennek jegyében 31 saját sorozat, 10 film, 12 dokumentumfilm és 30 gyerekműsor megjelenése várható - mindez jól mutatja, a Netflix nagyon elszánt. 

Természetesen a stratégia keretében a globális terjeszkedést is folytatják. Ebben azért segítenek a saját műsorok, mert minden egyes új országban licencelni kell a tartalmakat, vagyis vásárolni kell a jogokat a stúdióktól, ami nem mindig egyszerű feladat. 

Az exkluzív tartalmakkal a Netflix ráadásul függetleníti magát részben attól, ha az egyes stúdiók más szolgáltatókkal kötnek kizárólagos megállapodásokat, saját online csatornát húznak fel vagy megszüntetnek sorozatokat. 

A szakértők szerint ez okos húzás a Netflixtől, és a jövőben kifizetődő döntésnek bizonyul. 2015-ben 16 saját sorozata volt a szolgáltatásnak, amelyek közül sok elképesztő sikernek bizonyult. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.