Hirdetés

Rekord hosszúságú letöltendőt kapott az iMAGiNE vezetője



|

Újabb nagy győzelmet aratott az illegális filmmegosztók ellen vívott háborújában az MPAA.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a filmkalózok ellen keresztesháborút vívó MPAA (Motion Picture Association of America) nagy győzelmet aratott a virginiai bíróságon, hiszen sikerült bebörtönöztetnie az ismert iMAGiNE három tagját. A felperes állítása szerint 2009-2011 szeptembere közt ezen csoport hozta nyilvánosságra az angol nyelvű filmek kamerás verzióinak 41 százalékát, amellyel magasan „piacvezető” volt a szakmában.


A leghosszabb letöltendő büntetést 40 hónappal a csoport 53 éves vezetője kapta, míg társainak 23 és 30 hónapot kell leülniük. Ettől függetlenül lehetne vitázni azon, hogy ki kapta összességében a legsúlyosabb büntetést, hiszen a vezérnek emellett „csak” 15 ezer dollár kártérítést kell fizetnie, míg társai együtt 449,514 dolláros számlát kaptak az MPAA-tól.


Az elmúlt években az iMAGiNE által publikált anyagok rendkívül népszerűek voltak a letöltők körében, hiszen a csoport nagy hangsúlyt fektetett a felvételek minőségére, többek közt még a hangot és a képet is külön rögzítették.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.