Hirdetés

Ridley Scott: „átkozottul jó lett” a Szárnyas fejvadász folytatásának forgatókönyve



|

A kultikus sci-fi második részében Harrison Ford is szerepet kapott.

Hirdetés

Ridley Scott évek óta dolgozik klasszikus sci-fije, a Szárnyas fejvadász folytatásának előkészítésén. A rendező kedden jelentette be, hogy végre elkészült a forgatókönyv. „Megírtuk és átkozottul jó lett” – mondta a The Entertainment Weekly-nek nyilatkozva.

Hirdetés

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a filmben Harrison Ford, az 1982-es első rész főszereplője is szerepet kapott. A forgatás időpontját egyelőre nem tűzték ki, de a rendező biztos a dolgában. „Igen, mindenképpen elkészítjük a filmet” – jelentette ki.

Scott jelenleg egy 2012-es bestseller, a The Martian filmadaptációján dolgozik. Amint befejezte, azonnal hozzá akar fogni a Szárnyas fejvadász második részének előkészítéséhez; pedig elég elfoglalt, többek között a Prometheus 2016-ra tervezett folytatása is nagyon leköti az idejét.

Scott legújabb filmjét, az Exodus: Istenek és királyokat idén decemberben mutatják be a mozik.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.