Rózsaszín szelfi kalap az Acer-től



|

Lady Gaga divattervezője asszisztált a beszédes nevű Acer Selfie-Hat elkészültéhez.

Olyan abszurdnak tűnt a hír, hogy nem is mertük megírni elsőre, aztán bizonyossá vált, hogy az Acer Selfie-Hat valóban létezik. Tulajdonképpen egy hatalmas karimával ellátott, csillogó rózsaszínben pompázó tablet tartóról beszélünk, aminek egyetlen feladata a feltűnés keltésén kívül, hogy kiváló szelfiket készíthessünk segítségével. A szörnyszülött megálmodója Christian Cowan-Sanluis, akit többek között Lady Gaga divattervezőjeként ismerhetünk.

 

 

A sombrero jellegű szelfi kalapot elsősorban a 8 hüvelykes Acer Iconia A1-840-hez tervezték, és 360 fokban forgatható, hogy minél mutatósabb önarcképeket lőhessünk a lelógó tokba helyezett tablettel. Az elkészült fotókat azonnal fel is tölti a Facebook, Twitter, Instagram szentháromságra, hogy mindenki értesüljön viselője hangulatváltozásairól. A London Fashion Week rendezvényen bemutatott Acer Selfie-Hat limitált mennyiségben, 599 fontért megvásárolható a divathéten és későbbi eseményeken egy hasonló jellegű kézi tok társaságában.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.