Hirdetés

Star Wars + sör = SöR2D2!



|

Meggyőződésünk, hogy sikerült megtalálni a tökéletes kombinációt.

Hirdetés

Bár a Star Wars filmben vajmi keveset szerepelt a sör, attól még lehetséges megtalálni a a film és a sörital metszetét, például R2D2 formájában. Nehezen tudjuk ugyan elképzelni, hogy bárkinek is az lenne szíve legmélyebb vágya, hogy egy sörösdobozból alakítsa ki a kis droidot, de ha esetleg mégis, akkor jó ha tudja, hogy nem ő lesz az első, aki ezt megtette. De ha ezek után továbbra is szeretné megvalósítani, akkor nem kell mást tennie, mint elolvasni az instrukciókat, kinyomtatni a 32 oldalból álló formát a lábaknak, keríteni egy méretarányos sörösdobozt, és a megfelelő eszközökkel összeilleszteni az alkatrészeket. Amennyiben esetleg a sör elfogyasztása problémába ütközne, szerkesztőségünk tagjai duzzogva ugyan, de rendelkezésre állnak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.