Hirdetés

Új sci-fi a Mátrix alkotóitól



|

A Wachowski-testvérek Jupiter Ascending című filmje jövő júliusban debütál a mozikban. Itt az első trailer.

Hirdetés

Új sci-fit forgattak a Mátrix-trilógiával világhírűvé vált Wachowski-testvérek. Andy és Lana (korábban Larry) utoljára 2012-ben jelentkezett saját filmmel: a Tom Tykwerrel közösen rendezett Felhőatlasz sajnos sem a nézők, sem a kritikusok körében nem aratott osztatlan sikert.

A 2014 júliusában a mozikba kerülő Jupiter Ascending főhőse Caine (Channing Tatum), a félig ember, félig farkas hibrid, akinek egyetlen feladata, hogy mindenáron megvédelmezze Jupiter Jonest (Mila Kunis), akit egyedi genetikai adottságai arra predesztinálnak, hogy ő legyen az univerzum következő ura – és így persze, komoly veszélyben forog az élete.

Hirdetés

A gyártó stúdió kedden tette közzé a film első trailerét:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.