Hirdetés

Zenék a magyar Play Store-ban!



|

Riválist kapott az iTunes, DRM-től mentes digitális zene tisztességes áron.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban a Google Play Store kínálatának egyre nagyobb része kezdett elérhetővé válni Európában is, a Könyvek részleg nemrég megtörtént hazai bevezetése, továbbá a Zenék többek közt Ausztriába történő megérkezése után pedig nyilvánvaló volt, hogy mi sem maradunk ki sokáig a jóból.

Hirdetés


Ma reggel megtörtént az Esemény, ugyanis innentől kezdve a hazánkból elérhető Play Store-ból is beszerezhetőek digitális zenék (link), az albumok körülbelül bruttó 600 – 4000 forint közt mozognak, de természetesen dalonként is lehet vásárolni. A számok 320 kbps bitrátájú MP3 formátumban tölthetőek le, plusz webes felületen keresztül is hallgathatóak; a bolt kínálatát olyan 18 millió dal képezi.


A szimpla zenevásárlás mellett elindult a „Korlátlan hozzáférés” lehetőség is: a szolgáltatás ingyenes verziójával akár 20 ezer saját zeneszámot lehet tárolni és online hallgatni, míg a fizetős változattal ezen felül az áruház komplett kínálata szabadon elérhető.


Meglepő módon az ingyenes kiadásba való regisztráláskor is meg kell adni a bankkártyánk adatait (terhelni persze nem fogják az egyenleget), a fizetős egy hónapig tesztelhető ingyen. Utóbbi esetében a 2013. november 15. előtt regisztráltak havidíja 1650 forint lesz, a szolgáltatás nem akciós havidíja 1950 forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.