Hirdetés

Logitech játékvezérlő kézszárítóval



|

Egy ventilátor, és még a legvadabb játék közben is száraz marad a játékosok keze

Hirdetés

A PC-khez készült Logitech ChillStream játékvezérlő az egyetlen, ami ezt az exkluzív, szabadalmazott eljárást használja.

A Logitech ChillStream játékvezérlője egy beépített 40 milliméteres ventilátort használva percenként 100 liter levegőt mozgat meg szinte hang nélkül. A vezérlő két oldalán elhelyezkedő keskeny nyílások pontosan azokra a területekre irányítják a levegőt, amik a leginkább igénylik a hűtést: a játékos négy ujjára, hüvelykujjának tövébe és tenyerébe. A légmozgás három fokozatban kapcsolható, így választhatunk egy erősebb vagy gyengédebb hűtés és a kikapcsolt állapot között. A szellőzőnyílások bemélyednek a vezérlő borításába, körülöttük pedig gumírozott felületek teszik szinte észrevehetetlenné őket játék közben.

A plug-and-play, teljes sávszélességű USB-t használó Logitech ChillStream játékvezérlő jelenleg Windows XP-s gépeken működik (a legfrissebb javítócsomagok is szükségesek hozzá), és a hamarosan megjelenő Windows Vistát futtató gépeken is használható lesz. A vezérlő megjelenése sikkes, fekete-ezüst színvilágába szépen illeszkedik a vezérlő talpán elhelyezett, fémráccsal díszített belégzőnyílás.

A vezérlőn helyet kapott a Logitech szabadalmazott lebegő D-pad irányítógombja, ami a hagyományos középen felfüggesztett billenőgomb helyett négy helyen támaszkodik, így nincs kitéve a más vezérlőknél ismert átbillenésnek, ezáltal pontosabb irányítást tesz lehetővé. Az analóg botkormányt robotok tesztelték, hogy az kibírjon legalább egymillió körbefordulást, és így még a legkeményebb menetek után is hosszú időn át szolgálhasson.

A ChillStream játékvezérlő az Egyesült Államokban és Európában szeptembertől kezdve lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára Európában €39,99, magyarországi javasolt végfelhasználói ára még nem ismert.

„Különféle anyagtípusokkal és műszaki megoldásokkal újabb és újabb kísérleteket végzünk, hogy a játékélményt a lehető legkényelmesebbé varázsolhassuk” – mondta Ruben Mookerjee, a Logitech számítógépes játék részlegének marketing-igazgatója. „A különösen feszült akciójátékoknál azonban semmi nem tudja pótolni a szabad légáramlást. Egyszerűen ez a legjobb módszere a kéz hűvösen és szárazon tartásának. Ebbe az új játékvezérlőbe a Logitech egyedi ChillStream technológiáját építettük be, úgy hogy ehhez a vezérlő méretét és a formatervét illetően sem kellett kompromisszumokat kötnünk. Az apró ventilátor meglepően csendes. Csak arról lehet észrevenni, ha be van kapcsolva, hogy nem izzad a kezünk.”

Bata László





Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.