Hirdetés

11,88 hüvelykes lehet az új MacBook Air



|

A retinás kijelző furcsa mérete mögött természetesen most is van logika.

Hirdetés

Hosszú ideje pletykálják különböző források, hogy valamikor idén érkezik az Apple következő MacBook Airje, retinás kijelzővel. Attól függően, hogy épp kitől lehet hallani a hírt, a kijelző mérete mindig változott. A DisplaySearch mindenesetre 12 hüvelykes panelt emlegetett, és az általában megbízható információkkal ellátott Ming-Chi Kuo is. 

Hirdetés

Daniel Matte most azt fejtegeti, hogy vajon minek kellene az Apple-nek egy 12 hüvelykes MacBook Air, amikor jelenleg 11, 13 és 15 hüvelykes noteszgépeket kínálnak a vásárlóik számára. Matte azt mondja, hogy a pontosan 11,88 hüvelykes kijelző méretének hátterében az állna, hogy az Apple így pont ugyanolyan képsűrűségű panelt tudna kínálni, mint az iPad Airnél (264 PPI). Az ugyanolyan kijelzőtechnológiának hála mindössze nagyobbra kellene vágni a 2732 x 1536-os felbontásúnak emlegetett képernyőt. 

Az idei, retinás MacBook Air semmiképp nem várható az év közepénél korábban, így még bőven van ideje az elemzőknek a felvetéseik pontosítására. Valószínűleg a megjelenésig bőven lesznek még új pletykák és kiszivárgott alkatrészek is a szupervékony noteszgépről. 

 

Fotó: AnandTech

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.