Hirdetés

1704 x 960-as felbontású lesz az iPhone 6



|

Ezzel a Retina minőség mellett a 16:9-es képarányt is megtartaná az Apple.

Hirdetés

Az iPhone 5S kijelzőjének a felbontása 1136 x 640. A nagyra nőtt iPhone 6 készülékek esetében ennek az értéknek a növelése elkerülhetetlen. A 9to5Mac úgy tudja, hogy az Apple a következő okostelefonjának 1704 x 960-as felbontást ad, amivel a 4,7 hüvelykes változat 416 ppi-s és 16:9-es képarányú lenne, akárcsak a legutóbbi iPhone-ok. 

Hirdetés

A felbontás növelése leginkább a fejlesztők és az appok szempontjából érdekes. Az kétségtelen, hogy a Retina minőség megtartása érdekében nem maradhat meg a jelenlegi felbontás, annak növelése viszont kompatibilitási gondokat okozhat. 

Az Apple állítólag az 568 x 320-as alapfelbontás megtriplázásán dolgozik, amivel a jelenlegi kétszeres felbontást 150 százalékkal növelnék meg. Úgy tudni, az almás cégen belül egy ideje már tesztelik ezt a felbontást, de nem teljesen biztos, hogy ez marad a végleges. Maga a 4,7 és az 5,5 hüvelykes képernyők és az állandóan pletykált formavilág azonban egyre biztosabbnak tűnik. Az iPhone 6 megjelenésére az ősz elején számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.