Hirdetés

A Steam játékra csábítja a Mac-es munkaerőt



|

MacBook Pro-n játszik a Steam-et használó Mac tulajok fele.

Hirdetés

A Steam – eléggé érthető módon – nem átallott hosszú PC-s múltja után szemet vetni a Mac tulajdonosok némiképp vastagabb pénztárcájára, feltételezve, hogy akinek drágább gépre telik, az jó eséllyel áldozna ismert játékcímekre is. És tényleg, az üzlet úgy tűnik beindult.

 

 

 

Meg is van az első felmérés, ami azt mutatja, hogy a legtöbbet a munkára használt gépeken – MacBook Pro – használják a szolgáltatást, vagyis a Mac felhasználók is elcsábulnak olykor egy kis játékra. No és persze még valószínűbb, hogy munkára és játékra nem tartanak külön gépet. További részleteket a játékra használt. Apple hardver-szoftver konfigurációkról a GameStar cikkében olvashattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.