Hirdetés

TV gyártót vehet az Apple



|

A legutóbbi pletykák szerint majdnem 88 millió eurót kínált a Loewe-nek az Apple TV.

Hirdetés

Egyáltalán nem titok, hogy az Apple saját szuperokos TV-ket kíván készíteni a közeljövőben, habár mivel az Apple-ről van szó a valós tényeket egyelőre igen csak nagy titkok övezik.

Az Apple TV-jével kapcsolatban korábban szárnyra kapott

pletykákat Walter Isaacson Steve Jobsról írt önéletrajzi művének pár részlete tovább erősítette. Isaacson művében felfedte Jobs állítását, miszerint rájött a televízió ipar forradalmasításának titkára.

 

 

A koránt sem létező, de sokak által már csak iTV-ként emlegetett Apple készülék miatt az Apple-nek máris jogi vitába kellett szállnia az Egyesült Királyság egyik független televíziós társaságával, az ITV-vel.

A legutóbbi pletykák szerint az Apple akvizíciós tárgyalásokba kezdett a német

prémium TV, audio komponens és integrált szórakoztató elektronika gyártóval és forgalmazóval a Loewevel.

 

 

Az AppleInsider egy kissé tovább megy a ködbe burkolózó tárgyalások kapcsán. Véleményük szerint az Apple a majdnem 88 millió euró értékű felvásárlást a jövő héten jelenti be. Forrásuk szerint a Loew pénzügyi tanácsadói azt javasolták a cégnek, hogy a lehető leghamarabb fogadják el a javaslatot és a végső döntés nemzetközi bejelentését 2012 május 18. előtt tegyék meg.

A Loewe-ről tudható, hogy 28,83 százalékban a Sharp és a 11,17 százalékban a LaCie résztulajdonában áll. A Sharpről pedig már korábban érkeztek olyan híresztelések, miszerint az új iTV-hez gyárt paneleket.

 

 

A Loewe felvásárlásával kapcsolatos pletykák terjedését pár apróság tovább segíti. A Loewe központi márka politikát a minimalista dizájn, az innováció és az exkluzívitás jellemzi, melyek az Apple saját dizájn filozófiájába is beillenek. A cég emellett számos prémium kategóriás kirendeltséggel rendelkezik, melyek a márkát és a Loewe termékeit a főbb nemzetközi városokban is elérhetővé teszik. A háttérben világszerte több mint ezer alkalmazottja végzi a munkáját. Ezeknek köszönhetően az oroszlános gyártó és forgalmazó 2011-ben 274,3 millió eurónyi bevételt termelt.

 

 

Múlt héten a China Daily beszámolója arról tájékoztatta olvasóit, hogy az Apple gyártó partnerének, a Foxconn-nak a vezetője, Terry Gou megerősítette a pletykákat, miszerint az Apple HD TV készülékeken dolgozik. Gou állítólag arról számolt be, hogy a Foxconn a Sharp-pal karöltve azon serénykedik Japánban, hogy előkészítse a már régóta várt Apple TV gyártását.

A Loewe eközben az irányába intézett felvásárlással kapcsolatos kérdések megválaszolását visszautasította, mondván nem kíván semmilyen pletykákban részt venni. Pont ebből kifolyólag nem kommentálják a Loewe és az Apple-ről érkező egyik hírt sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.