Hirdetés

Ezért nem kapott 32 GB memóriát az új MacBook Pro



|

Maga a marketingigazgató magyarázta el az okot egy érdeklődőnek.

Hirdetés

Csütörtök este ismét kereshették állukat az Apple rajongói, a cég ugyanis bemutatta a legújabb MacBook Pro-t. A notebookot tegnapi cikkünkben már részletesen bemutattuk, külön kiemelve az egyik legnagyobb újdonságnak számító Touch Bar érintősávot. Felmerült azonban egy kérdés, ami sokakat foglalkoztatott: miért nem került egyik modellbe sem 32GB memória?

Hirdetés

Mint ismert, a 13 hüvelykes kiadásokban 8, a 15 hüvelykes változatban pedig 16 GB RAM dolgozik. A MacRumors egyik olvasója az Apple ügyfélszolgálatán rá is kérdezett ennek okára, a válasz pedig meglepetésre egyenesen Phil Schillertől érkezett.

A marketingigazgató elmondta, a jobb üzemidő miatt hozták meg ezt a sokak számára fájdalmas döntést. Schiller szerint 16 GB-nál több memóriát rakni egy notebookba azért nem jó választás, mert ezek a rendszerek jelenleg túl sokat fogyasztanak és nem elég hatékonyak egy mobil eszközhöz. Az új MacBook Pro modellek egyébként mérettől függetlenül 10 órás üzemidőt ígérnek folyamatos vezeték nélküli kapcsolat vagy iTunes videólejátszás esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.