Hirdetés

Gond van az új MacBook Pro gépek grafikus rendszerével



|

Hibajelenségek széles tárházát vonultathatják fel az eszközök.

Hirdetés

A 9to5Mac beszámolója alapján nincs minden rendben az új MacBook Pro notebookokkal, folyamatosan nő a grafikai hibákra panaszkodó felhasználók száma. Elsősorban a kép villódzása és széthullása a jellemző, a portál egyik írója személyesen is találkozott az előbbivel.


Hirdetés


Hírünk írásáig az Apple nem adott ki tájékoztatást az ügyben, azonban a hozzáértőbb felhasználók nyomozása alapján valószínűleg a grafikus meghajtóprogram lehet a ludas: a jelek szerint nagyon magas GPU-használat esetén jelentkezhetnek a problémák, valószínűleg összeomlik a driver. Többen az Adobe Premiere Próval való rendereléskor botlottak bele, míg másoknál a macOS gyári fényképnézegetője is képes volt kiváltani valamelyik hibajelenséget. Utóbbi GPU-gyorsított képkonvertálást végezhet a számítógépen és a felhőben tárolt fotók szinkronizációjakor.



Remélhetően igazuk van a felhasználóknak, és tényleg teljesen driveres oka van a problémáknak, hiszen ebben az esetben az Apple egy szoftverfrissítéssel képes lesz megszüntetni a hibajelenségeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.