Hirdetés

Olcsóbb adapterekkel és USB-C perifériákkal kárpótol az Apple



|

Az új MacBook Pro portjait érintő kritikákra válaszolnak ezzel a lépéssel.

Hirdetés

Miközben a többség még csak kezdett felocsúdni az új MacBook Pro bejelentése által okozott kábulatból, a kritikus hangok máris megtalálták a gyenge pontokat. A kezdetben hiányolt 32 GB memóriát szerencsére jövőre már megkapjuk, az Apple most pedig azt is elárulta, hogyan tervezik orvosolni azt a felhasználók egy részének komoly fejfájást okozó problémát, hogy kizárólag USB-C és Thunderbolt 3 csatlakozók kaptak helyet a gépen.

Hirdetés

Közleményük szerint felismerték, hogy sokaknak, különösen a profiknak a hagyományos portokra is szükségük van, ezért az adapterek árának ideiglenes csökkentése mellett döntöttek. Az USB-C - USB csatlakozó ára 19-ről 9 dollárra (hivatalos hazai ár: 3 490 Ft), a Thunderbolt 3 - Thunderbolt 2 49-ről 29 dollárra (10 290 Ft) mérséklődik, az 1 méteres USB-C - Lightning kábel 19 (6 790 Ft), a 2 méteres pedig 29 dollárért (10 290 Ft) kapható. Olcsóbban adják a külső cégek által gyártott USB-C perifériák egy részét is, a SanDisk SD kártyaolvasója például már 29 dollárért (12 799 Ft) elérhető.

A kedvezményes árak az Apple hivatalos üzleteiben és az online áruházakban is érvényesek a megjelölt termékekre. Az év végéig az összes USB-C és Thunderbolt 3 periféria, valamint USB-C kábel és adapter árának csökkentését ígéri a cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.