Hirdetés

Telepíthető a Mac OS X 10.9.1



|

Főként a Mail hibáit orvosolja az első nagyobb patch.

Hirdetés

Tegnap délután az almás vállalat elérhetővé tette az idei Mavericks kódnevű Mac OS X operációs rendszerének első komolyabb javítását. A 10.9.1-es verzió elsősorban a beépített levelezőprogram hibáit orvosolja: javítja a Smart Mailboxes funkcionalitás, címzettcsoportok és kereső megbízhatóságát, plusz a Gmail egyéni beállítások melletti használatát. Utóbbi kapcsán az Apple egyébként már kiadott külön egy részleges javítást.

Hirdetés


Ezen túlmenően az Apple a Safarin is végrehajtott némi reszelést: a Shared Links oldalsáv tartalma megnyitott állapot esetén automatikusan frissítésre kerül, plusz 9 ismert biztonsági rést is befoltoztak a programozók. Valószínűleg kevesek számára fontos, de a VoiceOver funkció már nem áll le az emojik láttán, továbbá az iWork és iLife csomagok már a nem angol nyelvű rendszereken is biztosan frissülnek.


Az említetteken felül természetesen számos apró egyéb bugot is kijavító foltozás minél előbbi telepítése elsősorban a Safari sérülékenységeinek befoltozása miatt javasolt.


(Forrás: 9to5Mac, ZDNet)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.