Hirdetés

Veszélyben az Apple tavaszi nagy leleplezése, mert egyszerűen nincsenek termékei



|

Vagy csúsztatják, vagy meg sem tartják az eseményt, amelytől a VR-headset bemutatását várja a közönség.

Hirdetés

Az Apple újabban tavasszal, a második negyedév végén szokta bemutatni új termékeit egy nagyszabású keynote keretein belül. Tavaly márciusban például a Mac Studiót, a Studi Displayt és iPhone SE-t mutatták be. (Természetesen pénzügyi negyedévről beszélünk, amelyből a második januártól márciusig tart.) A Bloomberg riportere, Mark Gurman úgy tudja,

idén gondban van az Apple, mert egyszerűen nincsenek bemutatható termékei.

Az újságíró szerint két eset lehetséges:

  • vagy elhalasztják az eseményt, hogy legyen idejük felkészülni, azaz valószínűleg áprilisban tartják meg;
  • vagy egyáltalán nem tartják meg.

Ha az utóbbit választja a cég, akkor sajtóközleményekben és a nyáron esedékes Worldwide Developers Conference-en mutatja meg, mivel rukkol elő idén.

Hirdetés

Ha a halasztás mellett döntenek - ez a valószínűbb forgatókönyv -, akkor áprilisban mindenképp meg kell tartaniuk, hogy legyen elég idejük ezen esemény és a fejlesztői konferencia közt.

Azt már nagyjából tényként kezelik, hogy az idei év két slágerterméke a Mac Pro és az Apple első VR/AR-headsetje lesz, igaz, még egyikről sem tudunk sokat. A hírek szerint érkezik az M3 chipre épülő MacBook Air és iMac, illetve egy OLED-képernyős, érintésérzékeny MacBook Pro is, ám ezeket nem most mutatják be, hiszen még nem tartanak ott a fejlesztésben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.