Hirdetés

Megérkezett az Alcohol 120% 2.0



|

Hirdetés

Talán az egyik legfurcsább nevű alkalmazás az  Alcohol 120%, amely egy CD, DVD, HD DVD és Blu Ray író szoftver, érdekessége, hogy bizonyos másolásvédelmi eljárások sem jelentenek számára megoldhatatlan problémát, valamint tartalmaz virtuális meghajtót is, amely lemezkép állományokat tud meghajtóként a rendszer számára láthatóvá tenni. A most megjelent 2.0-ás verzió megújult kezelőfelületet tartalmaz, valamint végre teljes Unicode támogatás is belekerült. Emellett természetesen javították a program lemezek írásáért és olvasásáért felelős részét (ez valószínűleg még több védelmi eljárás kikerülését jelenti), beépített védelem felismerő algoritmust kapott és új beépülőjének segítségével immáron MP3 konverzióra is képes.

 

 

alcohol.jpg

 

 

Az Alcohol 120% 15 napig használható próbaváltozata letöltési oldalunkon is elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.