Hirdetés

Megjelent a legújabb Macworld



|

Legfrissebb kiadványunkban a szokásos rovataink mellett egy picit közelebbről megvizsgáljuk napjaink munkahelyét. Megnézzük például, ki az, aki nem bír ki egy napot sem a levelezőrendszere nélkül.

Hirdetés

Túl keményen hajtjuk alkalmazottainkat? Vagy esetleg mi vagyunk azok a keményen hajtott alkalmazottak? Ehavi számunkból megtudhatjuk, miért nem jó ez, és miért érdemes néha szabadságra küldenünk cégünk dolgozóit. És azt is, hogy ezalatt nem feltétlenül helyes, ha az ember pihenés helyett egész nap az e-mailjeit bújja.

Hirdetés

A munkaidő helyes eltöltésében pedig több cikk is segíthet minket. Interjúnkban a Kürt zrt. egyik alapítója segíti tanácsaival a lelkes cégtulajdonosokat, de a hatékony munkavégzés témakörét egy grafikai szakemberrel is körbejárjuk, aki eligazít minket beviteli eszköz témában, mégpedig az egér és a digitalizáló tábla közti különbséget festi le.

Emellett természetesen zenélünk (Michael Jackson), filmezünk (Mi vagyunk a legjobbak), órákat és kocsikat nézegetünk, de ami ezeknél is érdekesebb, megvizsgáltuk az iPhone két nagy rivális készülékét és ezekről is olvashattok egy összehasonlító tesztek lapunkban.

 Érdemes beszerezni innen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.