Hirdetés

2020-ra a világ fele mobilnetezik



|

3,84 milliárd mobilnetező lesz 2020-ra a PwC jóslatai szerint.

Hirdetés

A PwC szakemberei úgy vélik, hogy 2020-ra a Föld népessége 7,4 milliárd embert számlál, és akkorra már 3,84 milliárd mobilinternetes előfizető lesz. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a globális lakosság közel 52 százaléka használ majd mobilinternetet az okostelefonján vagy táblagépén. 

A szakértők arra is kitértek, hogy szerintük a fogyasztók a mobilnetes forgalom 82 százalékát videók megtekintésére fordítják majd. Még négy év, és az összes internetelőfizető 92 százaléka Amerikán kívüli lesz. 

2020-ra előszeretettel állapítanak meg következtetéseket a nagy cégek. A Cisco korábban azt jósolta, hogy 2020-ra a Földön több embernek lesz mobiltelefonja, mint ahányan elektromos áramhoz jutnak. Az Ericsson szerint 2020-ra az emberek 70 százalékának lesz okostelefonja. 

Természetesen nem árt fenntartásokkal kezelni a mai világban az évekre előremutató jóslatokat, ugyanis az elmúlt évek történései alapján ezek csak ritkán jönnek be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.