Hirdetés

3G-s okosórával készül az LG is



|

A LG sem akar lemaradni a Samsung-tól, már dolgoznak az első 3G-s okosórájukon.

Hirdetés

Szépen lassan kezd telítődni az okosórák piaca, így egyre újabb megoldásokra van szükség a felszínen maradáshoz. A Samsung Gear S egyik legnagyobb fegyverténye a 3G hálózatok támogatása, ami lehetővé teszi, hogy okostelefonhoz való csatlakozás nélkül is fogadhassunk vagy indíthassunk hívásokat, küldhessünk szöveges üzeneteket és emaileket. Az ötlet az LG fejeseinek is megtetszett, legalábbis erre utal az FCC bejegyzésekben felbukkant új eszközük.

 

Hirdetés

 

Az LG-VC100 néven futó újdonságot (hogy ez lesz-e a G Watch 2, azt nem tudni) okosóra + CDMA címkével (ez utóbbi jelenti a 3G-t) jegyezték be. Az 57,7x35,5 mm-es méretek a riválisnál apróbb kialakítást sugallnak, és bár hivatalosan még semmit nem árultak el az eszközről, minden bizonnyal a Google Android Wear szoftverére épül. Úgy néz ki, a még inkább csak formálódó okosórák gyártói a jövőben önmagában is sokrétűen használható megoldások létrehozására törekednek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.