Hirdetés

5000 milliamperes akkuval is van mobil



|

Papíron a készülék többi hardvere sem rossz.

Hirdetés

Hirdetés

Különféle írásaink során rendszeresen szoktuk emlegetni, hogy a gyártók sajnos szinte mindig elcserélik a telefonjaik akkuját a vékony profilra, azonban az Unwired View beszámolója alapján a kettő együtt sem megoldhatatlan. A kínai Changhong nemrég bejelentette Z9 típusjelzésű mobilját, amely 9 milliméteres vastagsága ellenére 5000 milliamperes akkut tartalmaz.


A telefon középkategóriásnak mondható: az 5,5 colos érintőkijelzője 1280×720 pixeles, a hátlapi autofókuszos és vakus kamerája 8 megapixeles, a processzora négymagos és 1,2 gigahertzes MediaTek MT6589, a memóriája 1 GB kapacitású, az operációs rendszere Android 4.2.2. Sajnos a beépített háttértáráról és árcédulájáról nincs információ, ám ez nem olyan hatalmas probléma, hiszen Kínán kívül valószínűleg soha nem lesz kapható a modell.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.