Hirdetés

6 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet kaphat a Galaxy S8



|

Azt nem tudni, hogy a microSD-foglalatot megtartja-e a Samsung a következő zászlóshajóban.

Hirdetés

Az idei év végének közeledtével egyre többen várják a 2017-es csúcskészülékeket, és így a Samsung Galaxy S8-at is. A dél-koreai gyártó nagyot szeretne gurítani, és teljes mértékben feledtetni a Galaxy Note 7 botrányát. 

Hirdetés

A pletykák szerint ennek részeként a Galaxy S8 és a Galaxy S8 edge 6 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkezhet

A jelenlegi Galaxy S7 és Galaxy S7 edge 32 GB belső tárhelyet ad, ami manapság kezd kevésnek számítani, még akkor is, ha a microSD-foglalattal némi extra helyre lehet szert tenni. Azt nem tudni, hogy amennyiben akár 256 GB-ig bővítik az elérhető tárhelyet, akkor megmarad-e microSD-foglalat, illetve, hogy a belépőmodell mekkora tárhelyet kap. 

Amikor a Samsung elvetette a tárhelybővítés ötletét a Galaxy S6-nál, a döntést rosszul fogadták a rajongók. 

Nagyon jól hangzik a 6 GB RAM is, azonban ez csak akkor lesz hasznos, ha ügyesen használja a Samsung, és nem csak a számadattal nyűgözné le a felhasználókat. Remélhetőleg a több RAM a gyakorlatban is gördülékenyebb működést eredményez majd. 

A szivárogtatók egyébként jelenleg két Galaxy S8-at emlegetnek, ami az idei széria után nem túl meglepő. A kamerák fejlesztése mellett elképzelhető újítás lehet még a nyomásérzékeny kijelző is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.