Hirdetés

A Facebook a legnépszerűbb mobilos app



|

A CIRP adatai alapján toronymagasan vezet a Facebook a népszerűségi skálán.

Hirdetés

A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) legújabb felmérése szerint a mobiltelefonok felhasználói a legjobban a Facebook alkalmazást szeretik, és azt is használják a legtöbbet. A megkérdezettek elsöprő, 45 százaléka jelölte meg a közösségi oldal programját az első helyen. A Twitter másodikként csak 13 százalékot kapott, míg a furcsa módon harmadik legkedveltebb Candy Crush 11-et. 

Hirdetés

A letöltéseken túl így a használati időben is dominál mobilon a Facebook. A CIRP adatai szerint a többi igazán ismert és kedvelt app - mint a YouTube, a Gmail vagy a Pandora - mind 10 százalék alatt maradtak a mobiltelefonosoknál. 

A Facebook természetesen ezzel a legnépszerűbb fejlesztő is lett, hiszen ha az Instagram nagyjából 8 százalékát is hozzávesszük, akkor már bőven 50 fölött járnak. A Google-nek összesítésben 28 százalékot sikerült gyűjteni, hála olyanoknak mint a YouTube, a Gmail, a Chrome vagy a Google Maps. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.