Hirdetés

A Google asszisztensével jöhet az LG G6



|

Az LG a Google-höz fordult: a Google Assistant ott lehet a G6-on.

Hirdetés

Meglepő fordulathoz érkeztünk: az LG következő csúcskészüléke a hírek szerint a Google Pixel eszközökön exkluzívként elérhető Google Assistant személyi asszisztenssel érkezhet. 

Hirdetés

Dél-koreai értesülések alapján az LG a Google-höz fordult, és szeretné meggyőzni, hogy tegye rá a G6-ra az AI-alapú asszisztenst. A két cég régóta partner, többek között a Nexus szérián is dolgoztak együtt. 

Emellett az első Android Wear 2.0-alapú okosórák is az LG-től érkeznek, a Watch Sport és a Watch Style február 9-én mutatkoznak be a szivárgások alapján. 

Amennyiben a Google most először más készüléken is elérhetővé teszi az asszisztensét, akkor az LG lépéselőnybe kerül a riválisaival szemben. Ha azonban a Google nem adja oda, akkor az LG az Amazonhoz fordulna az Alexa technológiáért. 

Az LG G6 február 26-án mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.