Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Tekézés, ugrálás és szokatlan logikai játék is került a heti merítésünkbe.

Hirdetés

A múlt heti androidos játékajánlónkat folytatva újból összeszedtünk három korrekt free-to-play játékot. Ezek a minimális időigényük ellenére remek szórakozást nyújthatnak, így az esti relaxáció idején, vagy a preferált tömegközlekedési eszközünkön utazva is kikapcsolhatunk egy kicsit a segítségükkel. Nézzük a heti felhozatalt!
 

Hirdetés


PBA Bowling Challenge

Elsőként az egészen szép 3D-s grafikával rendelkező PBA Bowling Challenge tekejátékra szeretnénk felhívni a figyelmet. Ez annak köszönhető, hogy a megszokott egyjátékos mellett többjátékos üzemmód is található benne, utóbbi használatához természetesen be kell jelentkezni a Play Játékok szolgáltatásba. A bejelentkezés nem kötelező, ha csak egyjátékos üzemmódban játszanánk. Utóbbi két részből áll: a karrier módban különböző bajnokságokban kell helytállnunk, míg a gyakorló módban tét nélkül gyakorolhatunk.
 


A gyakorló módban a játék nem próbálja mesterségesen kitalált erőforrásokkal valódi pénz elköltésére bírni a játékosokat. Ha átmenetileg kifogynánk az erőforrásokból, akkor azok újratöltéséig a saját örömünkre guríthatunk néhányat a gyakorló módban. Egy próbát mindenképp megér a PBA Bowling Challenge, a játékmódtól függetlenül felettébb hangulatos címről van szó, az irányítás is jól testre szabható. Csak ne próbálna lépten-nyomon eladni valamiféle új tekegolyót vagy pályafeloldást.


Jelly Jump

Esztétikáját tekintve elsőre a Portal jut róla az ember eszébe, míg a játékmenet szintjén talán az élére fordított Flappy Bird a legtalálóbb jellemzés. A főhősünk egy alapvetően igényesen kiöntött zselékocka, amelyet a kijelző egy jól eltalált időzítésű megérintésével tudunk arra ösztökélni, hogy a felugorjon a felette folyamatosan megnyíló platformokra. Két módon veszíthetünk a Jelly Jumpban: egyrészt ha egyáltalán nem sikerül az ugrás, másrészt pedig ha a kishibás ugrások során a platformok már teljesen „szétcsipegették” a zselékockánkat.
 


A játékban egyetlen 766 forintos in-app vásárlás található, az összeget kifizetve végleg megszabadulhatunk a Jelly Jump reklámjaitól.


Sature

A Sature személyében a szellemi kihívásra vágyóknak is akad egy ajánlatunk. Körökre osztott stratégiáról van szó, amelyet színekkel kell játszanunk (egyébként az első indításakor rákérdez, hogy színtévesztők vagyunk-e). Elsőre nem nyilvánvaló a játék lényege, de nem kell megijedni, alapvetően egyszerű a dolog.


A játékos és ellenfele azonos mennyiségű színes ötszöget kapnak, ezekben kifelé mutató nyilak találhatóak. Ha lehelyezünk egy ötszöget a táblára, akkor a nyilak irányában az ötszögünk megváltoztatja az ellenfél ötszögeinek színárnyalatát. A játék célja, hogy a kör végére a saját ötszögeink összességében világosabbak legyenek, mint az ellenfelünk ötszögei.
 


Az ötszögeink elhelyezésekor három dolgot kell figyelembe vennünk: milyen színekkel rendelkezik az ellenfél, merre mutatnak az ötszögekben lévő nyilak, továbbá a játéktér melyik részébe nem helyezhet senki ötszögeket.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.