Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Mutatunk három kiváló unaloműzőt az androidos készülékekre.

Hirdetés

Az okostelefonok és phabletek mára alapvető tartozékai lettek a hétköznapjainknak. Ezeken persze nem csak e-maileket és weboldalakat nézegetünk, a szabadidő és az unalmas percek eltöltésére zenét hallgatunk rajtuk, videókat nézünk vagy éppen előkapunk egy jó játékot. Ez utóbbiakból sosem elég, hiszen mindig jól jön egy-egy újdonság, fejtörő vagy éppen akció, ami lefoglal utazás közben vagy a kora esti órákban. Az előző heti ajánlónk után következzen most három újabb érdekesség. 

Hirdetés

 

Religion Simulator

A Religion Simulator egy olyan valós idejű stratégia, amelyben a célunk az, hogy átvegyük az uralmat a világ felett - apró lépésenként. Ehhez azonban nem rakétákat vagy éppen halálos vírusokat használunk, hanem egy teljesen más ötletet veszünk alapul - a vallás segítségével kell meghódítani a világot.

A legjobb stratégia keretében az eszközeinket is össze kell ehhez válogatni, és olyan dolgokat megadni, mint vallásos ünnepnapok, szent helyek és épületek vagy éppen próféták.  A bolygó lakosságának kegyeiért természetesen bőven akadnak riválisaink. A többi vallás kíméletlenül lecsap ránk és a területeinkre, ha nem vagyunk képesek időben reagálni. A válaszadást természetesen azért fegyverek is segítik ebben az RTS-ben. 

 

Elsősorban a vallással kell hódítani

 

Ultraflow

Az Ultraflow egy érdekes puzzle, amelyben fontos szerep jut a fizikának és egy egyszerű kitételnek. Ez nem más, mintsem, hogy egy golyóval elsőre betaláljunk a lyukba. A feladatunkat megnehezíti, hogy nem elég, hogy csak egyetlen lehetőségünk van próbálkozni, még a visszapattanások száma is erősen korlátozott minden egyes pályán. 

Amennyiben nem indítjuk elég erősen útjára a golyót, akkor pedig félúton megáll, és próbálkozhatunk újra. Remek alkalmi játék, amit nem bonyolítottak túl, minimalista köntösbe csomagolták, és mégis nehéz letenni, ha egyszer nekikezdünk. 

 

Egyszerű, de nagyszerű

 

Stormblades

Nem teljesen egyértelmű, hogy milyen sztorit szántak a Stormblades háttértörténetének (egy harcosoknak szóló rituális szertartásról van szó, amelyhez persze küzdelem is kötődik). Tulajdonképpen mindegy is, ugyanis a játékmenet meglehetősen jó mókának ígérkezik, a környezet pedig nagyon szépen kidolgozott. A játék közben kicsit az Infinity Blade érzete köszön vissza, elvégre karddal csatázunk, ahol kulcsszerepe van a suhintásoknak és a pontos érintéseknek, illetve kulcsszerep jut a jó időzítésnek. Nem csak vizuálisan élvezetes a Stormblades, hanem szórakoztató is. 

 

Visszaköszön az Infinity Blade érzete

 

Ti mivel játszotok mostanában? 

 

A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.