Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Többek közt oldalnézetes akció-RPG, vidám baktérium a heti ajánlónkban.

Hirdetés

A hét közepére érve újból összeszedtünk néhány kiváló szórakozást nyújtó, ingyenesen játszható androidos játékot. Ezúttal négy címmel készültünk, amelyek közül kettő teljesen ingyenes (csak pár reklámot kell elviselnünk), a másik kettő pedig free-to-play. Pénzfejésre kitalált címekkel nem foglalkozunk, így utóbbiakat is érdemes kipróbálni.
 

Hirdetés


Microtrip

Ha rossz kedvünk van, akkor a Microtrip talán mosolyt csalhat az arcunkra. A játékban a baktériumszerű karakterünkkel egy közelebbről meg nem nevezett típusú élőlény testében kell minél mélyebbre jutnunk, a pályák véletlenszerűen generáltak. Útjuk során a játékosoknak fehér kapszulákat kell felszedniük az életerejük pótlása érdekében, továbbá ki kell kerülniük a mozgást lassító, életerőt csökkentő akadályokat. A játék teljesen ingyenes, néhány halálonként bedob egy reklámot.
 


Cava Racing

Címéből sejthetően egy versenyzős játékról van szó, az elsőre is feltűnő érdekességét az egyedi hangulatú grafikája jelenti. A képregényes stílus önmagában nem szokatlan, ám a választott színpaletta már az. A Cava Racing nem túl komplex: az éppen játszott pályán megadott idő alatt kell átrobognunk a következő pálya feloldásához. Nem autóval, hanem valamiféle rakéta meghajtású űrhajóval, bár ez részletkérdés. Az efféle játékok esetében nem hallatlan módon valójában a pályát kell forgatnunk a járművünk körül. Egy próbát megér, csak pár reklám villan be néha.
 


Must Deliver

A válogatásunk egyetlen nyolcbites jellegű grafikával felvértezett játékában egy zombik által ellepett, poszt-apokaliptikus világban kell célba juttatnunk a küldeményeinket. Endless runner játékról van szó, így a küzdelmünk az elejétől fogva szélmalomharc. A kiválasztott karakterünkkel addig kell futnunk a Must Deliverben, amíg egyszer véletlenül nem sikerül kikerülnünk egyet felénk özönlő ellenfeleket áradatából.
 


Elég sok karakter van a Must Deliverben, a megjelenésükön túl a speciális mozdulataik jelentik köztük a különbséget. Futás közben érméket gyűjtögethetünk (ezeket vásárolni is lehet), a felhasználásukkal a legelső helyett a halálunk előtt legutolsóként keresztezett ellenőrzőponttól folytathatjuk a futást.


Magic Rampage

A felhozatalunk legjobbja akár hosszú órákra is lekötheti a játékost. A Magic Rampage egy oldalnézetes platformer, továbbá egy szerepjáték kombinációja. Egy gonosz varázsló rossz fát tett a tűzre, feltett szándéka a király életére törni. A vár védelmezői némi bűbáj ellenében zombikká váltak, így először őket kell legyőznünk, hogy meg tudjuk menteni a nagyfőnök irháját. A játék érdekessége, hogy a pályákon folyamatosan lootolhatunk, az elhullott ellenfelek és széttörhető edények aranyat vagy tárgyakat dobnak.
 


Üdvözlendő, hogy a felvehető tárgyak nem csak eladandó szemetet jelentenek, hanem érdemben megváltoztathatják a karakterünk képességeit: a sebzést, a védelmet, az ugrás magasságát, a mozgási sebességet, egyéb taktikailag fontos jellemzőket. Nagyon hangulatos játék, az in-app vásárlások valóban opcionálisak, ráadásul nem eszeveszettül drágák. Csak aranyat vehetünk, a legolcsóbb csomag 2 dollárba kerül, míg a legdrágább pakk 10 dollárt kóstál.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.