Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Minőségi tower defense, ártatlannak tűnő agyrém és elgázolt zombik a heti ajánlónkban.

Hirdetés

Az ingyenes és free-to-play androidos játékok gombamód szaporodnak, így ezen a héten sem jelentett problémát összeszednünk néhány kipróbálásra ajánlott címet. A múlt heti merítésünk itt olvasható, nézzük a friss felhozatalt!
 

Hirdetés


Bouncing Ball

Az eheti Flappy Bird-díjas címünk a Bouncing Ball. A játék amilyen egyszerű, olyan addiktív, a türelmetleneket elég gyorsan felhúzhatja. A feladat annyi, hogy a kijelzőt jó időzítéssel nyomkodva kikerüljük a pattogó labdánk felé közeledő tüskéket, továbbá ha változik a játéktér szintjének a magassága, akkor sikeresen fel kell ugranunk a következő platformra. A labdánkra a hasonlóság ellenére nem érdemes kosárlabdaként gondolunk, ugyanis ilyenkor hibás prekoncepciónk alakul ki arról, hogy milyen módon kellene viselkednie. A Bouncing Ball háttérzenéje extra nehezítésnek tekinthető: nagyon kellemes a dallama, de a sikerhez a játékosnak nem szabad önkéntelenül felvennie a ritmusát.
 


A Bouncing Ball ingyenesen játszható, cserébe reklámokat kell elviselni. A játékra rákattanók egy 771 forintos in-app vásárlással szabadulhatnak meg örökre a hirdetésektől.


Kingdom Rush

A listánk leginkább prémium címének a Kingdom Rush mondható. A játék nem mostanában jelent meg, azonban a fejlesztők néhány nappal ezelőtt ingyenesen játszhatóvá tették. Régebben sem került sokba (99 cent), de az Ironhide Game Studio feltehetően az újabb fizetős játékainak promótálása céljából eltörölte kisösszegű belépési díjat is. A Kingdom Rush a fizetős mivolta ellenére mindig is rendelkezett in-app vásárlásokkal, de ezek opcionálisak, meg lehet lenni nélkülük. A teljesen ingyenessé tétel ellenére a vállalat nem nyúlt bele a meglévő IAP rendszerbe, hogy több pénz próbáljon generálni a programon belüli vásárlások által.
 


Maga a játék a tower defense kategória egyik jeles képviselője. A pályákon lévő utak mentén tornyokat kell felállítanunk, ezek eltérő típusú katonákat adnak (íjászok, varázslók, gyalogosok) vagy tüzérségi támogatást nyújtanak. Persze gondolnunk kell a taktikára is, az ellenségek megállításához jól kitalált védelemre van szükség. A pályákon több hullámban érkező, eltérő karakterisztikájú (például gyorsan mozgó és kevés életerejű, vagy lassan mozgó és erősen páncélozott) ellenfelek próbálják áttörni a védelmünket, így a győzelemhez kritikus fontosságú a tornyaink megfelelő összemixelése. Az idő haladtával fejleszthetjük is a tornyainkat, az így megszerezhető extra képességek szintén fontosak a győzelemhez.


Earn to Die 2

Úgy tűnik nincs heti játékajánló zombik nélkül, bár ez nem szándékos. A Kingdom Rush-tól eltérően a napokban elérhetővé vált Earn to Die 2-ben zombikon és egyéb akadályokon túlhajtva kell abszolválnunk a pályákat. A siker érdekében folyamatosan fejlesztenünk kell autónk különböző alkatrészeit. Hangulatos és szórakoztató játék, az eddig vele eltöltött időnk alapján nem muszáj benne valódi pénzért játékbeli fizetőeszközt vásárolni.
 


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.