Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Visszatért a legendás Snake, kegyetlen tofumészárlás gépfegyverrel.

Hirdetés

Az aránylag hirtelen jött melegtől elkábultak talán örömére ezen a héten is összeszedtünk pár érdekes androidos játékot. A múlt heti ajánlóról lemaradtak itt hozhatják be a lemaradásukat, nézzük mi került ezen a héten a terítékre.

Hirdetés


Snake Rewind

A gamer sajtót követők talán már hallottak róla, hogy a régi Nokia mobiloknak köszönhetően világhírűvé vált Snake a múlt héten hivatalos folytatást kapott. A hivatalos alatt azt kell érteni, hogy az eredeti dizájner áll mögötte, nem egy klónról van szó.


Már a címből is sejthetően az új kígyó kapott pár játékmenetbeli újítást. Egy helyett többféle felszedhető objektum van, a kígyó hosszát növelő kis pluszjelek mellett immáron powerupok is felbukkannak a játéktérben. A Snake Rewind szimpla pontverseny helyett a pályák teljesítéséről szól, minden pályát a megszabott feladatok megoldásával lehet abszolválni.


Itt jön a képbe a free-to-play modell: elhalálozás esetén a pluszjelekből összegyűjtött pontok felhasználhatóak az idő visszatekerésére, hogy a játékosnak ne kelljen az egész pályát újrakezdenie. Ha nincs elég pont a visszatekeréshez, akkor a pórul járt gamer vagy megtekint egy videós reklámot, vagy beszerez magának néhány száz forintért egy tisztességesebb adagot. Az egyik in-app vásárlás egyébként megduplázza a játékban szerezhető pontok mennyiségét, a Snake Rewindra rákattanók számára ez tűnik a legokosabb vételnek.


High Rise

A felhozatal leginkább zen címe a High Rise, amelyben egy minél magasabb felhőkarcolót kell építenünk. A tornyunkat emeletről emeletre kell felhúznunk, jól időzített dobásokkal egymásra tetejére kell halmoznunk a szinteket. A kihívást az egyensúlyozás jelenti, egyetlen rossz dobás elég a komplett építmény felborításához. A játék egyszerűségéből fakadóan nincsenek benne in-app vásárlások, a reklámmentesítés 285 forintba kerül.


Tofu Hunter

Beteges cím, az erősen rétegjátéknak nevezhető vadászszimulátorokon élcelődik. Pontosabban nem csak élcelődik, mert az is, de legalább egy igényesen megtervezett és humoros darab. A pályákon különféle célokat kell teljesítenünk, a fegyverválaszték közt a szokásos vadászpuskán túl található többek közt gépfegyver, sörétes, gránátvető és lézerfegyver is. A Tofu Hunterben persze bőven akadnak in-app vásárlások, de videós reklámok megtekintésével is szerezhető némi játékbeli fizetőeszköz.


Seabeard

A szokásosnál sztoriközpontúbb mobiljátékok egyike, a tavalyi Apple iOS-es rajtja után most érkezett meg Androidra. A Seaberd tulajdonképpen egy point and click stílusú kalandjáték némi városépítéssel nyakon öntve. Teljesen 3D-s, nagyon hangulatos, határozottan nintendós hatást kelt.


A történet szerint a főhősünk nagyapja a világ törzseit egyesítve létrehozta az Accordia nevű királyságot, ám az a halálával széthullott. A hősünk némi nyomásra a nagypapa nyomdokaiba lép, hogy lépésről lépésre helyreállítsa Accordia rég elveszett fényét. Elég komoly összegű in-app vásárlások vannak a Seabeardben, így ha gyerek kezébe adnánk, akkor feltétlenül ellenőrizzük vásárlások esetén a jelszó megkövetelését.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.