Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Megjöttek a Kung Fury és Terminátor játékok, akció-szerepjáték és robbanó nyuszi.

Hirdetés

A héten minden a Computex 2015 kiállítás körül forgott, embert próbáló pár napon vagyunk túl az informatikában. Szerencsére a hétvégére nyári időt mondanak, így a többségnek lehetősége lesz kimozdulni, kipihenni a fáradalmakat. Addig is nézzünk néhány androidos játékot, amelyekkel elüthetjük az időt!

Hirdetés


Terminator Genisys: Revolution

Júliusban a mozikba kerül a következő Terminátor-mozi, így mondhatni teljesen természetes módon már meg is kaptuk hozzá a free-to-play mobiljátékot. A fejlesztő a Glu Mobile nem ismeretlen név lövöldözős játékok piacán, plusz ez a cég vonható felelősségre a hihetetlen aranybányának bizonyult Kim Kardashian: Hollywoodért is.


A Terminator Genisys: Revolution körülbelül az efféle mozikhoz készült játékoktól elvárható minőséget hozza. Alapvetően egy harmadik személyű, fedezékközpontú lövöldéről van szó. A történet szerint 2028-ban járunk, a főhősünknek egy fogolytáborból kell kiszabadulni, miközben ritkítja a gonosz robotokat. Érdemes tenni vele egy próbát, bár sejthetően akadnak benne arcpirítóan drága in-app vásárlások is.


Bunny Goes Boom!

Átmenetileg minimálisan kevésbé erőszakos vizekre evezve itt a Bunny Goes Boom. Egy endless runner típusú játékról van szó, amelyben a rakétán ücsörgő nyuszinkkal kell kikerülgetnünk az akadályokat, összeszednünk a lehető legtöbb csillagot. A csillagokat új főhősök, rakéták, továbbá pályakinézetek feloldására használhatjuk. Teljesen ingyenes játékról van szó, nincsenek in-app vásárlások, bár nagy néha beugrik egy reklám.


Beast Quest

Igényes grafikával, nyílt világú játékmenettel, továbbá remek hangulattal rendelkező akció-szerep-kalandjáték. A Ton névre hallgató hősünket harmadik személyű nézetben irányítjuk. A vezérlés kettő ujjal lett megoldva, így nagyon könnyen belejöhetnek még az efféle játékokkal tipikusan nem játszók is (az egyik ujj a kamera freelook, a másik a futás). A harc szintén rendkívül egyszerű és kényelmes, ugyanis vagy támadunk, vagy kitérünk a támadás elől.


A Beast Quest jelenleg két szabadon bejárható zónából (pályából) áll, és noha a játék alapvetően free-to-play, a második zónáért már ki kell fizetni maximum 5 dollárt. In-app vásárlások természetesen vannak a Beast Questben, az árak korrektnek mondhatóak.


Kung Fury: Street Rage

A múlt héten nagy szenzációt keltve végre elérhetővé vált a Youtube-on a Kung Fury rövidfilm. A Kickstarter segítségével finanszírozott alkotás a 80-as évek akciófilmjei és akciósztárjai előtt tiszteleg: abszolút agyament akciójelentek, nevetséges történet és agyzsibbasztó egysoros beszólások jellemzik, de hát pont ez volt a készítők célja. Aki nem tette meg, az szánjon rá fél órát az életéből.


A készítők szeretnének látni belőle egy kis extra bevételt, így a rövidfilm megjelenésével párhuzamosan elérhetővé vált Androidra a free-to-play játékváltozat is. Egyetlen in-app vásárlás van, amellyel a reklámokat lehet eltávolítani.


Sejthetően nem kell sok ész a Kung Fury-hoz: két ujjal kezelhető verekedős játékról van szó, a játékmechanikai szempontból vett mélysége egy tegnap felszáradt pocsolyáéval vetekszik. Ha tetszett a film, akkor persze érdemes kipróbálni a játékot.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.