Hirdetés

A hét legjobb androidos játékai



|

Mesterlövészkedés, hipsterek megmentése, ügyes fizikai játék, térbeli navigáció.

Hirdetés

Újabb résszel jelentkezik az androidos játékajánlónk, ezen a héten is sikerült összeszednünk jó néhány érdekes címet. A múlt heti termés itt tekinthető meg, nézzük a friss felhozatalt!

Hirdetés


Ultraflow

Vérbeli mobilra tervezett játék, amelyben a labdánkat a megfelelő sebességgel és irányba meglódítva egy lyukba kell betalálnunk. Leginkább talán a golfhoz hasonlítható az Ultraflow, azonban a pályán különböző akadályok találhatóak, valójában a felületeikről való visszapattanások alapján kell kitalálnunk, hogy merre kell gurítanunk a labdát. Minden pályán meg van határozva a felületekről való visszapattanások maximális száma, továbbá útja során a lendületéből is veszít a labda. A játék meglepő módon teljesen ingyenes, reklámok sincsenek benne.


The Branch

A tipikus „van 5 percem, nagyon unatkozom, mivel üssem el az időt” kategóriába tartozó játékok jeles képviselője. Egy endless runnerről van szó, a játékos célja a karakterének talpa alatt lévő platform forgatásával minél tovább futni, minél több pontot szerezni. Érzésünk szerint a fejlesztője az esztétika szempontjából elsősorban a tavaly megjelent Monument Valley című alkotásból inspirálódott, ám nem klónozásról van szó, a két játék minden egyéb tekintetben különbözik. A The Branch egyetlen in-app vásárlással rendelkezik, 644 forint ellenében reklámmentesíthető.


Dawn of the Sniper

A meglehetősen elkeseredett, fojtogató atmoszférával rendelkező játékban sejthetően egy mesterlövészt kell alakítanunk, a célunk másokat megvédeni a zombiktól. Játék közben folyamatosan a puskánk távcsövébe nézünk, egyenként le kell szednünk a zombikat. Az irányítás sajnos egy kicsit macerásra sikeredett, főleg a kisebb méretű kijelzővel szerelt mobilok tulajdonosai számára lehet kényelmetlen: az ellenfeleket húzó mozdulatokkal kell célkeresztbe vennünk, az újratöltés és lövés sima érintésekkel működik.


A Dawn of the Sniper free-to-play, azonban teljesen korrekt. Kétféle in-app vásárlás található benne: egyrészt 300-1000 forintot kiadva vehetünk benne jobb puskák vásárlására elkölthető játékbeli pénzt, másrészt pedig 326 forintért reklámmentesíthető is. Sejthetően a játékbeli pénz kisebb adagokban megszerezhető a sima játék során is, továbbá extra reklámvideók önkéntes megtekintésével is hozzájuthatunk némi apróhoz.


Super Sumo Rabbit

A különösen beteges hangulatú alkotások egyike. A történet szerint egy kislány a nyuszijának asszisztálásával naívan csészetortákat próbált sütni. Sajnos azok életre keltek a sütőben, majd a lakás falát átbontva kitörtek a nagyvilágba, hogy megöljék az összes hipstert. Természetesen a kislány és nyuszija nem nézhetik tétlenül az általuk létrehozott teremtmények pusztítását, meg kell menteniük a világot hipstereket.


Maga a játék nem túl bonyolult, a labdánkkal ki kell ütnünk az „ellenséges” labdákat egy körből. Minden egyes pályán meghatározott számú alkalommal tudjuk elgurítani a labdánkat, plusz vigyáznunk kell, nehogy kiguruljon a labdánk a körből. A Super Sumo Rabbit az Ultraflowhoz hasonlóan teljesen ingyenes.


A játékok teszteléséhez az Ascend Mate 7 készüléket használtuk, amit a Huawei biztosított a szerkesztőség számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.