Hirdetés

A jövőből jön a Galaxy S8 kijelzője



|

A dupla kamerát elvetette a Samsung, de a képernyő szinte keret nélküli lesz, illetve az egész előlapot befedi.

Hirdetés

A Bloomberg belsős forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Samsung Galaxy S8 futurisztikus dizájnt kap: a kijelzője szinte keret nélküli lesz és az egész előlapot befedi. A dupla kamera ötletét állítólag elvetették. 

Hirdetés

A Galaxy S8 2017 egyik legjobban várt okostelefonja, és várhatóan ez lesz az első Samsung csúcskészülék, amely már virtuális home gombot kap. 

A figyelmet azonban a kijelző ragadja majd meg, amely a legjobban a Xiaomi Mi Mixben alkalmazottra hasonlíthat. 

A Galaxy S8 a hírek alapján 5,1 és 5,5 hüvelykes méretekben jöhet, azonban a kijelző mindkettőnél lekerekített lesz, lapos verzió ezúttal nem várható. 

Egyes piacokon a Snapdragon 835 SoC kerül a készülékbe, a többi régióban a Samsung saját processzora. A Galaxy S8 saját és új hangasszisztenst is kap, a Viv fejlesztőitől. 

Emlegetnek még Harman hangszórókat és a jackcsatlakozó nyugdíjazását, de a mostani jelentés ezekre nem tért ki. Az új csúcskészülék márciusban érkezhet, de a Samsung szigorú akkumulátortesztjei miatt áprilisra is csúszhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.