Hirdetés

A legjobb kameratelefonnak ígérik az HTC 10-et



|

Egyre közeledik az HTC 10, a gyártó pedig hatalmas ígéretekkel kecsegtet.

Hirdetés

Miközben a Huawei nemrég az eddigi legmerészebb és legígéretesebb kamerarendszert mutatta be a P9-be csomagolva, amit eddig okostelefonban láthattunk, addig az HTC nagyot ígér, ezzel párhuzamosan. 

Hirdetés

Az HTC 10 hátsó kamerája volt ezúttal a szándékos szivárgások és kedvcsinálók témája. A jelek szerint az HTC 10 egy UltraPixel szenzort kap, optikai képstabilizálással és 4K-s támogatással. 

A videó szerint a gyártó nagyon elkötelezett amellett, hogy az eddigi legjobb okostelefont tegye le az asztalra, amit fotózáshoz és videózáshoz használni lehet. 

Ezzel az HTC nagyon magasra teszi a lécet, és bár sok izgalmat okoz, hozzá kell tenni, hogy a múltban a várakozásokat rendre alulmúlták. Az HTC One M9 például akkora csalódást okozott, hogy pénzügyileg és a tőzsdén is nagy bajba került a vállalat. 

Ezúttal állítólag tudják, mennyire fontos egy jó minőségű kamera, ráadásul a legsimábban és leggyorsabban működő androidos telefonnak is titulálták az HTC 10-et. 

A pletykák szerint sztereó előlapi hangszórót kap a készülék, az 5,1 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelző alatt pedig Snapdragon 820-as processzor, Adreno 530-as GPU és 4 GB RAM dolgozhat. A 32 GB-os tárhely mellett egy 12,3 és 5 megapixeles kamera egészíti ki a specifikációk sorát, persze Android 6.0.1-es rendszerrel. 

A bemutató április 12-én várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.