Hirdetés

A Samsung végleg eltemette a Galaxy Note 7-et



|

Végleg leállt a készülék forgalmazása és gyártása, hivatalosan is vége a szériának.

Hirdetés

Erősen kezdett a Samsung Galaxy Note 7, azonban az akkus botrány miatt a gyártó kénytelen volt visszahívni. Sajnos a cseremodellek is hajlamosak lángra kapni, és mivel a Samsung rengeteg mérnöke egyszerűen nem tudta előidézni a hibát laborkörnyezetben, ezért előbb arra utasította a partnereit, hogy szüntessék be az eszköz forgalmazását, majd arra kérte a felhasználókat, hogy kapcsolják ki azt, és küldjék vissza. Ehhez már a többrétegű dobozokat is elkezdték kipostázni. 

Hirdetés

A Samsung mostanra tovább ment, és teljesen eltemette a Galaxy Note 7-et. A forgalmazás és a gyártás is leállt, a szériának hivatalosan is vége, miután a The Wall Street Journal, a The New York Times, és a Bloomberg jelentése, valamint a Samsung tájékoztatása szerint teljesen leáll a termelés. 

Korábban az Oculus nyomására a Gear VR is megtagadta a támogatást a készüléktől. 

A Samsung mindezek után valószínűleg akkor sem dobná piacra harmadszor a készüléket, ha később megtalálnák a hiba konkrét okát - a felhasználók valószínűleg végleg elvesztették a bizalmukat a Galaxy Note 7-ben. 

A Samsung ezt a nagy foltot és pénzbeli botlást úgy igyekszik ellensúlyozni, hogy fokozza a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge termelését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.