Hirdetés

A Windows RT 8.1 is megkaphatja a Start menüt



|

De nem az újat. Ősszel jön a frissítés a megbukott rendszerhez.

Hirdetés

Határozottan megosztóra sikerült a Windows 8.x, egyesek szerint konkrétan bukásként is elkönyvelhető. Többféle megközelítéssel is lehet érvelni a meglátás mellett vagy ellen, azonban az semmiképp sem vita tárgya, hogy a Windows RT nevű testvére egy totális csőd volt. Aki nem emlékezne rá: ez a Windows 8.x azon változata, amelyet az ARM processzoros táblagépekre tervezett a Microsoft. A Windows 8.1 és Windows RT vizuálisan azonosak, azonban a Windows RT-n nem futnak a megszokott ablakos alkalmazások.

Hirdetés


A Windows RT kaszát kapott, bár a Microsoft szerint valójában csak beleolvadt a pár hónapon belül elkészülő Windows 10 Mobile platformba. Akárhogy is legyen, a redmondi vállalat az ősz környékén biztosan ki fog adni egy nagyobbacska frissítést a rendszerhez, azonban azt a mai napig nem volt hajlandó elárulni, hogy mi lesz benne.


Most végre megtört a csend, kaptunk egy pletykát: a frissítéssel elméletileg a Windows RT is megkapja a Start menüt, azonban a Microsoft technikai okokból nem a Windows 10 végleges verziójába került menüt portolja vissza a platformba, hanem egy nagyon korai, előzetes Windows 10 buildben használtat. További híresztelések alapján a Windows RT nem lesz képes ablakokban futtatni a modern programokat, plusz a Continuum funkcióról is csak álmodozhatnak majd a nem túl távoli múltban rossz tabletet választott fogyasztók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.