Hirdetés

Alaposan letesztelték az LG V20-at



|

60 000 biztonsági és használhatósági tesztet végeztek el az LG V20-on, mielőtt sorozatgyártásba küldték.

Hirdetés

Sokan keresnek most alternatívát a Galaxy Note 7-re, és az Apple iPhone 7 Plus, valamint a Google Pixel XL mellett gyakori befutó lehetne a listán az LG V20 is. Sajnos Európában nem lesz kapható, azonban aki hozzájut, az nyugodt lehet a használata közben. 

Hirdetés

Egy dél-koreai jelentés szerint az Amerikában hamarosan piacra kerülő LG V20 60 000 biztonsági és használhatósági teszten esett át, mielőtt sorozatgyártásba küldték. 

A strapabírósággal kiemelten foglalkoztak, ehhez egy acélrudat használtak az ejtéses teszteknél. A sarkokat is alaposan megkínozták a strukturális hibák felderítése és a hardveres stabilitás fokozása érdekében, de acélgolyóval is dobálták a kijelzőt, valamint embereket állítottak rá a készülékekre. 

Az összeszerelt V20 eszközöket integrált tesztrendszerrel futották át, illetve az érintőkijelzőt minden esetben manuálisan ellenőrizte valaki. Ezután rádiófrekvenciás tesztek következtek különféle környezetekben, majd automatikus gépi tesztek a meghatározott hálózati szolgáltatások vonatkozásában. 

Miközben a Samsungot a felrobbanó, az Apple-t pedig a lángra kapó és kijelzőhibás csúcskészülékek miatt kritizálják, addig megnyugtató ilyen jelentéseket is olvasni. A jelek szerint az LG V20-szal nem lesznek minőségi problémák, ráadásul az eszközei biztonságára többször is felhívta a figyelmet mostanában az LG. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.