Hirdetés

Állítható lesz a Galaxy S7 felbontása



|

A jelentések szerint az Android Nougat bétájában full HD-s felbontásra is lehet váltani.

Hirdetés

Bár egyes gyártók kitartanak a full HD mellett, az androidos csúcs-okostelefonok világában az alapot egy ideje már a QHD, vagyis az 1440 x 2560 jelenti. 

Hirdetés

Egyesek szerint ez túlzás, mások imádják. A Samsung a Galaxy Note 7-tel igyekezett mindkét oldalnak kedvezni, ugyanis a beállításokban a QHD-s panelt le lehetett butítani HD-s és full HD-s felbontásúra is (720 x 1280 és 1280 x 1920). 

Bár a Galaxy Note 7 nincs többé, a funkció a jelek szerint felbukkant a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékekre írt Android Nougat bétájában. Még érdekesebb, hogy a szoftverben az alapbeállítás a full HD. 

Egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy a funkció megmarad-e a végleges kiadásban, illetve, hogy mennyivel lehetne megnyújtani az üzemidőt a kisebb felbontással. Egyes tippek szerint maximum néhány perccel, a felbontás csökkentése inkább a processzor munkáját könnyítheti meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.