Autópálya matrica SMS-ben

Autópálya matrica SMS-ben 1
Korábban, ha vidékre vezetett az utam, mindig tankolás alkalmával vásároltam meg 4 napos matricámat, amellyel a hazai sztrádákat igénybe tudom venni. Bár a tesztautó ezúttal is 10 liter benzinnel kanyarodott ki a garázskijáratból, de a bal ajtóban meglapuló telefonomon már egy 1620 forint értékű SMS volt olvasható.
Autópálya matrica SMS-ben 2
A történet az új üzenet írása menüponttal kezdődött, amelyben mindössze 6 karakter szerepelt, ez pedig a tesztautó rendszáma volt. A célállomás a T-Mobile és a Pannon hálózatából egyaránt elérhető 8100100 telefonszám volt, amelyre az elküldés pillanata után meg is érkezett a válasz. Az operátor cselesen megkérdezi, hogy rendben vannak-e az adatok vagy esetleg apuci telefonján hülyéskedünk, és éppen egy az út mellett rohadó Zsiguli rendszámát próbáljuk meg beadni az autópálya kezelőknek.
Autópálya matrica SMS-ben 3
A véglegesítő SMS tájékoztatott a matrica áráról, amely a normál piaci összegnél pontosan 100 forinttal kerül többe - némi kezelési díj. A 4 napos pályabérlet 1520 magyar királyi pénzt kell lecsengetnünk. Ezek után a megrendeléstől dátuma + harmadik napig használhatjuk a kétszer két sávos utakat, bár az M5-ös autópálya Budapest felé az utolsó kilométereken vasárnap inkább csak 1x1-es volt. A vásárláshoz emellett elengedhetetlen, hogy a kártyás ügyfelek a Pannon esetében univerzális, a T-Mobile esetében pedig m-com egyenlegüket elektronikus úton feltöltsék, melyre például bankautomatáknál van lehetõség.
Autópálya matrica SMS-ben 4
Azoknak a felhasználóknak tudom ajánlani a szolgáltatást, akik vidéki útjuk előtt nem szoktak tankolni, hanem az éppen az autóban lévő benzin vagy diesel olaj függvényében - ne adj isten gáz, hibrid vagy biobenzin - vágnak neki az aszfaltcsíknak. A digitális ellenőrzés igen egyszerűen történik, egy nagy adatbázisban megnézi az autópálya kezelője, hogy van-e érvényes regisztráció ehhez az adott rendszámhoz vagy nincs. Mostanában szokás, hogy a kamerák helyett, a pályák mellett található pihenők parkolójában egy zöld műanyag pólós úriember sétálgat hátra tett kezekkel, és vadul szemléli a szeme sarkából a szélvédőkre ragasztott termékeket - ő analóg módon ellenőriz.
Hamar érkezhet a Nougat a Huawei P9-re

Az Android 7.0 béta ROM már telepíthető a Huawei P9-re, és gyors frissítésről árulkodik.

Árulkodik a Samsung Galaxy Note 7 reklámja

A készülék tévéreklámja is igazolta a sokat pletykált funkciókat.

comments powered by Disqus