Hirdetés

Az elmúlt hetek legjobb mobilos appjai



|

Összegyűjtöttünk néhány érdekes alkalmazást Androidra és iOS-re.

Hirdetés

Mobilos appokból manapság nincs hiány, hiszen minden héten rengeteg érdekes újdonság jelenik meg az Android és az iOS platformokra is. Ezeket persze már felfedezni is éppen elég nagy feladat ekkora mennyiség mellett. Ebben a cikkünkben néhány érdekes újdonságot mutatunk meg a két legnépszerűbb mobilos rendszerre. 

Hirdetés

 

Bitween

iOS, ingyenes

Ha valaki végképp nem tud dönteni valamiben, akkor a Bitween segítő kezet nyújt. Elég két állapotot vagy terméket lefotózni, és ha nem tudunk köztük dűlőre jutni, akkor az app közössége majd megszavazza, hogy mit kellene tennünk. Természetesen mi is segíthetünk dönteni mások problémáiban. 

 

A nagy problémákhoz

 

Terra!

iOS, ingyenes

Az offline használható navigációs szolgáltatások kincset érnek, amikor külföldön vagy rossz lefedettségű helyen próbálunk eljutni valahová. Az egyik legnépszerűbb mostanában a Nokia HERE maps alkalmazása, de említést érdemel az új Terra! is. Ez az Openstreetmapsre építkezik. 

 

Offline működik

 

Alfred

Android, iOS, ingyenes

Az Alfred segít minden régi androidos vagy iOS-es kütyüt átalakítani egy élőben streamelő webkamerává, amit bármikor elérhetünk egy okostelefonnal. Gyakorlatilag felügyeleti kamerát tudunk így csinálni a megunt készülékből, amivel a háziállatot is ellenőrizhetjük vagy éppen biztonsági megfigyelést végezhetünk. 

 

A macskát is lehet ellenőrizni

 

Kanvas Keyboard

Android, ingyenes

A Kanvas Keyboard egy olyan érdekes billentyűzet, amely képek, feliratozott fotók és GIF-ek segítségével teszi lehetővé a válaszadást. Szerencsére van benne normál billentyűzet is, így ha valamit gépelni akarunk, nem kell az egészet lecserélni hozzá. Kedvencek is vannak, ha valamit gyakrabban akarnánk küldözgetni az ismerősöknek. 

 

Egyedi üzenetek

 

AppHunt

Android, ingyenes

Az AppHunt azoknak ajánlott, akik mindig szeretnének képben lenni az új és legjobb appokkal kapcsolatban. A program segít szemezgetni a felkapott ajánlatokban, és mindig azt teszi elénk, ami a legújabb, legnépszerűbb, és a legjobban megfelel a mi igényeinknek. 

 

Mutatja, hogy mi a legnépszerűbb

 

PinTasking Open Beta

Android, ingyenes

A PinTasking úgy próbálja meg kibővíteni a robotos készülékek multitaskingos képességeit, hogy engedi letűzni az aktív appokat, buborékokba. A képernyő széléről ezeket bármelyik pillanatban lehet aktiválni, és újra előhívni. Még a böngészőket is támogatja. 

 

Multitasking

 

A ti okostelefonotokon hány app van telepítve?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.