Hirdetés

Az idei év legkevésbé javítható okostelefonjai



|

Az iFixit listájából kiderül, hogy az idei zászlóshajókat mennyire könnyű javítani.

Hirdetés

Az idei évben már általánosan is mondhattuk, hogy az emberek többsége az okostelefonját használja a legtöbbet. Azonban ezeket nem is olyan nehéz elejteni, ha pedig beütött a baj, akkor nem mindegy, hogy könnyű vagy nehéz megjavítani az adott modellt. Az iFixit egész évben sorra boncolta az új csúcsmodelleket, és most egy külön listát is összeállított a zászlóshajókról. 

Hirdetés

Ez alapján az LG G5 a cserélhető akkuja és a moduláris alkatrészei miatt az idei év legkönnyebben szervizelhető okostelefonja (azok közül, amiket az iFixit vizsgált).

A Google Pixel és Pixel XL belseje is nagyrészt moduláris, ezért könnyen javítható - bár a ház megnyitása nehézkes, a kijelző eltörhet.

Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus kijelzőjét és akkuját is egyszerű cserélni, de a művelethez sok különböző szerszám kell. Az iPhone SE készüléknél a folyamat valamivel nehezebb, könnyű ugyanis megsérteni a Touch ID kábelét. 

A Samsung Galaxy Note 7-et nehéz volt kinyitni, az akkuját pedig még nehezebb cserélni. A helyzet a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge modelleknél sem jobb, bár belül nagyrészt modulárisak, a sok üveg és ragasztó miatt a javítás nagyon nehézkes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.