Hirdetés

Az iPhone 7 a fagyos folyókat is túléli



|

13 órát töltött egy fagyos folyóban egy iPhone 7, azonban a készülék működőképes maradt.

Hirdetés

Valódi és egyben extrém körülmények között tesztelték le az iPhone 7-et, miután az egy folyóba esett jéghorgászat közben. 

Hirdetés

A készülék tulajdonosa Szibériában akart horgászni, Yakutsk településen, ahol aznap -36 Celsius-fok volt. A hideg levegőtől fából készült kunyhóval próbálta magát elszigetelni a Lénán, Kelet-Szibéria legnagyobb folyóján. 

A horgász hozzá volt szokva a hideghez, azonban valahogyan mégis elejtette az okostelefont, a vágott lyukon keresztül, be a vízbe. 

Az IP67-es védettségű készülék elméletben a 1,5 méter mély vizet bírja 30 percig, itt azonban egészen másnapig a jeges vízben maradt. Akkor a horgász egy búvárral tért vissza. Ő 1,2 méter mélyen, a jeges vízben bukkant rá az eszközre. A készülék 13 órányi extrém teszt után működött, és még az akkuja is csak 35-ről 19 százalékra merült. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.