Hirdetés

Bemutatkozott a Nokia 150 alapmobil



|

A Microsoft helyett már a HMD zászlaja alatt készült az eszköz.

Hirdetés

A mai napon bemutatkozott az első olyan Nokia márkajelzésű telefon, amely a Microsoft helyett már a HMD égisze alatt készült. A Nokia 150 egy klasszikus alapmobil, 2017 első negyedévében kerül majd piacra, az adók és egyebek nélküli ára pedig 26 dollár, azaz nagyjából 7700 forint lesz.


Hirdetés


A rutinosak valószínűleg már kitalálták, a dupla SIM-es változatban is elérhetővé váló telefonon Series 30+ szoftver fut, a kijelzője 2,4 hüvelykes és 240×320 pixeles. A fixfókuszos hátlapi kamerája 0,3 megapixel (VGA) felbontású, a mellette található fényforrás pedig nem vaku, hanem zseblámpa.



A csupán 81 grammot nyomó Nokia 150 további fontos specifikációi: GSM 900/1800 hálózati modul, Bluetooth 3.0, microSD foglalat (max. 32 GB), szabványos hangkimenet, 1020 milliamperes akku, maximum 31 nap készenléti és 22 óra beszélgetési idő.


(Forrás: Neowin, HMD)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.