Hirdetés

Cserélhető akkuval jön az LG G6



|

Bár a jövő évi LG csúcskészülék már nem lesz moduláris, a cserélhető akkuról nem kell lemondani.

Hirdetés

Az LG G6 merőben eltér majd a G5-től, ugyanis az idei zászlóshajó bukása után az LG úgy tűnik, hogy lemond a moduláris kialakításról. Egy kapcsolódó dolog azonban marad, ez pedig a cserélhető akkumulátor. 

Hirdetés

A The Korea Herald szerint az LG ragaszkodik a cserélhető akkuhoz, többek között biztonsági okokból. A biztonsági ok a Galaxy Note 7-et jelenti, és azt, hogy az esetlegesen hibás akkumulátorok miatt ne kelljen a teljes készüléket visszahívni. Még ha a cserélhető akku hibás is, a csereköltség alacsonyabb, mintha a teljes eszközt kell visszahívni. 

A korábbi pletykák úgy tűnik, hogy stimmelnek, a G6-ba ugyanis íriszszkennerrel felturbózott előlapi kamera kerülhet, és támogatott lesz az LG Pay is, amely jövőre érkezik. 

Olyan új funkciókat is emlegetnek, ami LG okostelefonban eddig nem volt - azt viszont nem tudni, hogy miről lehet szó. 

Az LG G5 nem segített az LG mobilos részlegén, így a sikert most a G6-tól várják. Valószínűleg a 2017-es MWC-n mutatkozik majd be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.