Hirdetés

Eddig nagy siker a Google Pixel széria



|

A fórumokon ugyan sok a kritikus, de a Google készletei teljesen kifogytak a Pixel XL-ből, Pixelt sem könnyű szerezni.

Hirdetés

A Google Pixel és Pixel XL okostelefonjai várhatóan az androidos mezőny csúcsán szelik majd át a következő egy évet.

Vannak persze negatív vélemények, akad aki a Nexus 6P-ben remekül vizsgázott sztereó előlapi hangszórót hiányolja ezekről, de általánosságban a fórumok attól hangosak, hogy a Google cserben hagyta a korábbi rajongóit, és ilyen magas vételárak mellett megbukik majd a Pixel széria. 

Hirdetés

A kezdeti jelek azonban ennek a szöges ellentétét mutatják, és úgy tűnik, hogy a tömegek valóban a Google mellé állnak. A kiváló készülékek közül a Pixel XL például teljesen kifogyott, már rendelni sem lehet egyetlen verzióban sem. 

A kék kiadás percek alatt elfogyott, miután elérhetővé vált, és a 32 GB-os Pixelre is 5 hetes kézbesítési idők jelennek már meg.

Mindez azt jelzi, hogy ha a Google valóban méregdrága marketingkampánnyal támogatja meg a készülékeit, akkor nagyot tarolhat, a Nexus 6P és a Nexus 5X által kivívott érdemek, kamerás és minőségi győzelmek után a tényleges eladási számokban is. 

Az Amerikában exkluzív partnerként működő Verizon ígéretei szerint a mobilszolgáltató ugyanakkor nagy készlettel tudja kiszolgálni a saját ügyfeleit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.