Hirdetés

Egész jól bírja a kínzást az LG V20



|

Jól szerepelt a stresszteszten az LG V20, azonban a kamerát védő üveg a vártnál könnyebben törik össze.

Hirdetés

A JerryRigEverything YouTube-csatorna az LG V20-at is alaposan letesztelte: a kijelzőt védő üveg hatékony védelmet jelent az érmék és a kulcsok ellen. 

Hirdetés

Az előlapi panel felső és alsó része sajnos azonban műanyag, amelyek így könnyedén karcolódnak. A gombok és a hangszóró rácsa mindenesetre fémből vannak, és jól bírják a behatásokat. A hátlap is fémből van, ugyanakkor a kulcsok könnyen megkarcolják. Az ujjlenyomat-olvasó ellenben ezután is működik. 

A hajlításos teszten sem szerepelt rosszul az LG V20, az akku kiesése után is össze lehetett rakni, és működőképes maradt. 

A kamerát védő üveg ellenben karcolódik, sőt, az apróbb sérülések hatására össze is törik. Erre a részre nem árt különös figyelmet fordítani, ugyanis az első vásárlók közül többen arra panaszkodnak, hogy ez a rész valóban össze is törik, méghozzá egész könnyen. Van, aki a LED hosszabb bekapcsolása után lett figyelmes arra, hogy a védőüveg összetört.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyire kiterjedt a probléma, de sokan azt tanácsolják, hogy a V20-tulajdonosok ne vegyék le a védőfóliát a kamera üvegbevonatáról - a fotókat egyébként ez nem befolyásolja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.