Hirdetés

Egyre jobban dübörög az Opera Max



|

Komoly spórolást ígér az adatforgalomban az Opera tömörítőtechnológiája.

Hirdetés

Az Opera Max egy olyan adatkezelő app Android rendszerre, amely akár 50 százalékos megtakarítást is ígér az adatforgalomra vonatkozóan. 

Hirdetés

Mindez igaz a 4G-re, a 3G-re és a Wi-Fi-re is, de a YouTube-nál az arány akár 60 százalék is lehet. 

A bravúrt az app az Opera tömörítőtechnológiájának köszönheti. Minden egyes tartalmat tömörít a szolgáltatás, de úgy, hogy a minőséget eközben nem áldozza fel. 

Az androidos felhasználók jelenleg is szabadon tölthetik és használhatják az Opera Max appot a Play Áruházból. Egyre több gyártó dönt viszont úgy, hogy alapból ellátja ezzel a készülékeit. A Samsung és a Xiaomi után most az Acer, a Hisense és a TWZ is beálltak a sorba. 

Az Opera szerint 2017-re több mint 100 millió androidos készülék jelenik meg gyárilag az Opera Max szolgáltatással. A partnergyártók listája jelenleg 14-et számlál: Acer, Cherry Mobile, Evercoss, Fly, Hisense, Mobiistar, Micromax, Oppo, Prestigio, Samsung, Symphony, Tecno, TWZ és Xiaomi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.