Hirdetés

Ekkora lenne a Galaxy S8?



|

Ha igazak a kiszivárgott adatok, akkor már tudjuk a Samsung Galaxy S8 és a Samsung S8 Plus méreteit.

Hirdetés

Állítólag kiszivárogtak a Samsung Galaxy S8 és a Samsung Galaxy S8 Plus méretei. Ha stimmelnek az adatok, akkor már most tudjuk, hogy mekkora zászlóshajókra számíthatunk. 

Hirdetés

A Galaxy S8 állítólag 140,14 x 72,20 x 7,30 milliméteres lesz, vagyis alacsonyabb és vékonyabb, de szélesebb a tavalyi modellnél. Ezt annak köszönheti, hogy az 5,7 hüvelykes hajlított kijelzője jóval szélesebb a kisebb, lapos, 5,1 hüvelykesnél, ami a Galaxy S7-be került. 

A 6,2 hüvelykes képernyővel pletykált Galaxy S8 Plus eközben 152,38 x 78,51 x 7,94 milliméteres lehet: a prémium modell tehát magasabb és szélesebb a Galaxy S7 edge-nél, szintén a nagyobb kijelző miatt. 

Bár a képeken már nincs home gomb, microUSB csatlakozó látszik rajtuk, ezért sokan alapvetően megkérdőjelezték a szivárgás hitelességét. 

Más friss információk alapján a Samsung Galaxy S8 csak elzárva lesz megtekinthető az idei MWC-n, a hivatalos bemutatójára pedig március 29-én kerít sort a Samsung. Kereskedelmi forgalomba április 24. és 30. között (17. hét) kerülhet, 849 dollártól fölfelé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.